Missie

Loptimize is eind 2020 opgericht en heeft als doel om iedereen de beste versie van zichzelf te laten zijn. We willen hieraan bijdragen met producten die het lichaam op een natuurlijke manier ondersteunen. Licht speelt de hoofdrol in al onze producten en is een prachtig middel om fitter en gezonder te worden.  

Kwaliteit

Loptimize is al jaren de specialist op het gebied van licht en gezondheid. We bieden verschillende producten aan die de gezondheid bevorderen op een natuurlijke manier. Met deze producten willen we de klant tools geven om zelf de regie te kunnen nemen in hun reis naar gezondheid.

Om echte stappen te kunnen nemen op het gebied van gezondheid is het belangrijk dat alle producten van hoge kwaliteit zijn. Deze kwaliteit kunnen wij waarborgen doordat wij zelf fabrikant zijn en daardoor het hele productieproces van begin tot eind meemaken en begeleiden. Al onze producten zijn veilig en betrouwbaar en voldoen aan alle Europese wet- en regelgeving.

Service

Bij Loptimize staat de klant centraal. Naast het aanbieden van artikelen denken wij ook graag mee met de klant. Zo geven wij graag advies over de juiste producten en toepassing in een specifieke context. In de afgelopen jaren hebben wij niet alleen particulieren geholpen maar ook veel bedrijven. Zo worden onze producten al toegepast bij fysiopraktijken, privéklinieken, sportscholen, wellnesscenta, huidklinieken, osteopaten en tal van andere professionals. 

Wist je dat

De naam Loptimize is ontstaan uit de Engelse woorden: “Light” en “Optimize”. Door de verschillende golflengtes uit licht op de juiste manier te gebruiken kan je je gezondheid optimaliseren.

Beste klanten,

Vanwege persoonlijke omstandigheden zijn we momenteel niet in staat om de gebruikelijke service te bieden waarop jullie kunnen rekenen. We moeten momenteel extra tijd besteden aan ons gezin, waardoor we tijdelijk geen brillen kunnen leveren. Dit vergt meer tijd dan we momenteel kunnen vrijmaken. Gelukkig kunnen we nog steeds de roodlichttherapielampen en Twilight-bulbs leveren. We verwachten dat deze situatie enkele weken zal aanhouden.

We hopen op jullie begrip en bieden onze excuses aan voor het eventuele ongemak dat dit met zich meebrengt.

Met vriendelijke groeten,

Team Loptimize